Tips - Uw planning filteren

Vandaag wilden we verder ingaan op onze filterfunctie en hoe u die kunt gebruiken in uw online planning om een beter overzicht te krijgen van uw planning.

Het filteren van uw planning kost slechts een paar klikken en er zijn meerdere manieren waarop u uw planning met het gebruik ervan kunt verbeteren. We zullen enkele van de verschillende manieren doornemen om uw planning te filteren om er het meeste uit te halen.


Als de perioden in uw planning kleurgecodeerd zijn volgens de staat van voltooiing, kunt u filters combineren om ToDo-lijsten te maken of te zien welk werk achterloopt op schema, een voorbeeld:


U wilt al het werk zien dat de afgelopen week is afgerond. U kunt op de kleur drukken die u hebt gekozen voor voltooid werk/taken samen met "laatste 7 dagen" om alle voltooide taken van de laatste 7 dagen te zien. Of u kunt uw kleur gebruiken om onvolledige taken te zien in de "komende 7 dagen" om een snelle ToDo-lijst te krijgen van wat moet worden voltooid. Met dezelfde methode kunt u een overzicht krijgen voor de komende 30 dagen of de laatste 30 dagen.


Als er meerdere teamleden aan een project werken, kunnen ze gewoon filteren op hun naam om een snel overzicht te krijgen van wat ze gedaan hebben en wat ze nog moeten doen.


De filterfunctie kan ook gewoon als zoekfunctie worden gebruikt. Als u uw periodes een naam geeft, kunt u er direct mee zoeken naar een bepaalde periode of alleen naar een bepaalde kolom als u met een grote planning werkt.

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!