Tom's Planner op uw bureaublad

Zou het niet handig zijn om een directe link naar Tom's Planner op je bureaublad te hebben? Een van onze gebruikers tweette over het gebruik van Prism om precies dit te doen.

OPMERKING: Dit artikel is verouderd. Prism is niet meer beschikbaar.
We hebben het uitgeprobeerd en zijn erg enthousiast vanwege het gebruiksgemak (ja, dat is erg belangrijk voor ons :-). We hebben Prism en Fluid getest en vonden dat Prism het beste werkt voor PC-gebruikers en Fluid is een geweldige tool voor Mac-gebruikers. We willen deze twee geweldige tools met u delen die u zullen helpen nog productiever te zijn! Hoe Prism te installeren Stap 1. Er zijn twee manieren om Prism te gebruiken: een Firefox-extensie of een zelfstandige toepassing. In beide gevallen kunt u van elke website gemakkelijk een Prism-toepassing maken:


Stap 2. Laten we de route volgen om de standalone toepassing te downloaden:


1. Pak de bestanden uit


2. Open de map


3. Dubbelklik op het pictogram Prisma. Stap 3. Vul Tom's Planner URL in om direct naar de website te gaan of 'https://plan.tomsplanner.com/?template=new' om direct naar de tool te gaan. TIP: gebruik Prism om rechtstreeks naar uw projecten met bladwijzers te linken! Dat zal u helpen productiever te zijn. Gebruik de bladwijzer-link die u vindt in het instellingenmenu 'Mijn planning's' en kopieer/plak deze in dit Prisma-venster en geef uw project een naam.


Klik op OK en de snelkoppeling verschijnt op uw bureaublad! Dat is alles!


Hoe Fluid te installeren Op de Fluid-website vonden we deze geweldige instructievideo die je de stappen vertelt om Fluid op je computer te installeren.




Fluid from Todd Ditchendorf on Vimeo.

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!