Tom's Planner neemt Gantto Inc. over.

We zijn blij te kunnen aankondigen dat Tom's Planner Gantto Inc. heeft overgenomen.

Het in 2010 opgerichte Gantto, gesteund door Y Combinator, biedt een gebruiksvriendelijke webgebaseerde projectmanagementapplicatie die de ervaring van het schetsen van een projectplan op een whiteboard nabootst. Bedrijven zoals Fujistu, Twitter en Lucasfilm gebruiken Gantto dagelijks.

We hebben Gantto vooral overgenomen vanwege zijn sterke marktpositie en zijn actieve gebruikersbestand. Vanwege het feit dat Gantto is gebaseerd op een andere technologiestack, zullen we de ondersteuning voor het Gantto-product geleidelijk afbouwen en blijven werken aan de Tom's Planner-tool.

Na deze beslissing zullen de samengevoegde bedrijven blijven opereren onder de merknaam Tom's Planner. Uiteraard zullen alle oorspronkelijke Gantto-gebruikers ruimschoots de tijd krijgen om over te stappen op Tom's Planner zonder verlies van hun werk.

Tom's Planner behoudt zijn beroemde gebruiksvriendelijkheid en zal de komende maanden meer geavanceerde functies als plugins aan de tool gaan toevoegen. Gantto's kennis en ervaring zullen daarbij van onschatbare waarde zijn!

Voor meer informatie: Persbericht Gedekt door: The Next Web Techcrunch

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!