Tom's Planner komt voor op Techcrunch:

De lancering van Tom's Planner is aangekondigd op techcrunch.com.

Kleurcodeer je leven met Tom's Planner De in Nederland gevestigde startup Tom's Planner lanceert zijn doodsimpele web-based projectmanagement- en planningsysteem. Het laat gebruikers een online planning maken en visualiseren.

De applicatie is bedoeld voor gebruik door een breed spectrum van consumenten, van projectmanagers, event- en weddingplanners tot drukke voetbalmoeders of persoonlijke assistenten. Met Tom's Planner kunt u kleurgecodeerde projectplannen en planningen maken, deze delen met iedereen in een team of groepen, projectplanningen insluiten en exporteren naar Microsoft Project.

Om gebruikers op weg te helpen, biedt Tom's Planner projectplanningTemplate voor websiteontwerpers, bouwprojecten, evenement- en trouwplanners, vakantiehuisverhuur en personeelsplanningen.

En gebruikers kunnen hun projecten opslaan op hun harde schijf in plaats van het bestand op te slaan in de cloud. De startup ondervindt concurrentie van Microsoft Project, LiquidPlanner, Primavera en anderen. Maar het mooie van de applicatie is dat ze eenvoudig te gebruiken is, zelfs voor gebruikers die niet zo technisch onderlegd zijn.

En het is (voorlopig) gratis. Tom's Planner biedt een gratis account voor een jaar aan alle nieuwe gebruikers die zich voor 31 december aanmelden voor de publieke bèta. Techcrunch

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!