Tom's Planner staat op Lifehacker:

Tom's Planner is een indrukwekkend, intuïtief hulpmiddel voor projectplanning. Als uw werkleven allemaal is vastgelegd in planningmen, maar u niet tevreden bent met de tool die u gebruikt, kijk dan eens naar Tom's Planner, een web-based tool voor projectplanning en samenwerking.Als u Microsoft Project of diverse andere projectplanningstools gebruikt, bestrijkt Tom's Planner hetzelfde basisgebied: U kunt het gebruiken om te plannen hoe uw team een project in een bepaalde periode zal aanpakken met behulp van planningmen.


Tom's Planner is een eenvoudig te gebruiken, intuïtieve tool voor het omgaan met uw project planning, het delen van uw planning met uw team, en nog veel meer. De app is gebouwd om te kijken en voelen net als een desktop applicatie, dus je kunt rechts klikken, Shift + Klik, slepen en neerzetten, en vrijwel alles doen wat je zou verwachten van een desktop applicatie. U kunt het ook exporteren naar Microsoft Project, exporteren naar een afbeelding, of de planning online publiceren voor uw team.


Tom's Planner is gratis tijdens de beta periode; na de beta, kan de applicatie premium worden, maar volgens hun inschrijfpagina, iedereen die lid werd tijdens de beta van de app krijgt ten minste een volledig jaar gratis service, dus het lijkt het proberen waard.
Lifehacker

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!