Tips - Kopiëren en kalenderbeweging

De blogpost van vandaag brengt u enkele tips over hoe u beter om kunt gaan met uw planning en efficiënter wijzigingen kunt aanbrengen. Deze tips zijn vooral nuttig voor wie dagelijks aan zijn planning werkt en zo efficiënt mogelijk wil werken.

Wanneer u de kalender bekijkt, kunt u de spatiebalk ingedrukt houden en vervolgens met de linkermuisknop op de kalender slepen om snel in elke richting op uw diagram te bewegen zonder de schuifbalken aan de zijkant en onderkant te hoeven gebruiken. Dit maakt het gemakkelijker om deadlines en belangrijke data te controleren of gewoon welke nieuwe taken op een bepaalde dag moeten worden gedaan.

U kunt nog sneller en nauwkeuriger kopiëren en plakken als u op control drukt en vervolgens met de linkermuisknop een periode versleept. Er wordt dan een kopie gemaakt van de geselecteerde periode, die je gewoon naar elke gewenste plaats op de kaart kunt slepen. Als u het besturingselement ingedrukt houdt, kunt u met de linkermuisknop meerdere perioden selecteren en ze allemaal tegelijk kopiëren door ze te verslepen zodra u klaar bent met uw selecties. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om een periode te kopiëren, stel dat u een normale maand plant in uw organisatie en u hebt de periodes ingesteld voor één week, dan kunt u deze methode gewoon gebruiken om alle periodes naar de volgende 3 weken te slepen, zodat u de maand snel kunt plannen, wat u tijd bespaart.

U kunt deze methode gebruiken om zowel symbolen als perioden te kopiëren, of beide tegelijk.


Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!