Stressvrij koken met de iPad

De combinatie Tom's Planner en de iPad is geweldig om u te helpen uitgebreide en belangrijke projectplannen op locatie te beheren. In de keuken zal het u helpen (stressvolle) projecten zoals het Thanksgiving- en Kerstdiner te overzien!

Om je op weg te helpen hebben we deze gratis kerstdiner tabel gemaakt! We hebben in de tabel links opgenomen naar de best beoordeelde recepten voor klassieke gerechten. Natuurlijk kunt u uw diner aanpassen, plan gewoon uw kookkunsten een paar dagen van tevoren in Tom's Planner. Op eerste kerstdag opent u uw plan op de iPad, hebt u het bij de hand in de keuken en wordt koken een fluitje van een cent!


Maak indruk op uw schoonfamilie, uitgebreide familie en vrienden met perfect geroosterd rundvlees, bijgerechten precies goed gekookt en prachtig vochtige taarten en koekjes! U bent verzekerd van het perfecte kerstdiner zonder stress!

Om dit kerstdiner template te gebruiken heeft u alleen een persoonlijke (gratis) Tom's Planner account nodig en u kunt aan de slag.

Gelukkig kerstfeest!

Het Tom's Planner Team

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!