Levend en wel!

Ahum... dit is nogal gênant. Onlangs kregen we vragen of Tom's Planner nog steeds in ontwikkeling is. Ja, dat is zo! Achter de schermen werken we hard, en om die reden hebben we verzuimd onze social media profielen te onderhouden :-). We hebben aan veel kleine problemen gewerkt in plaats van aan één belangrijke functie, en we zijn er gewoon niet aan toegekomen om met onze gebruikers te praten.

Wanneer je aan een product als Tom's Planner werkt, houdt het werk nooit op. Zelfs na bijna tien jaar. Er zijn nog steeds zoveel goede ideeën om het product te verbeteren en nog meer marketingmogelijkheden die we zouden willen benutten. Dus onze To Do lijst wordt nooit korter; hij wordt alleen maar langer. En dat is prima. We vinden het erg leuk om aan Tom's Planner te werken.

Omdat Tom's Planner erg goed groeit, hebben we afgelopen zomer besloten om alle grote ideeën en kansen even opzij te zetten en ons te richten op de kleine dingen. Omdat ze allemaal samen een grote impact kunnen hebben op de kwaliteit en het gebruiksgemak van de tool.

Dus dat hebben we de afgelopen acht maanden gedaan. We hebben een lange lijst van problemen doorgeploegd (en werken daar nog steeds aan) die door bugtracking-diensten aan de voor- en achterkant zijn gevonden, we hebben een lijst van UI-problemen doorgewerkt die we hebben verzameld uit de ondersteuningsverzoeken die we krijgen, we hebben de snelheid van het werken met lokaal opgeslagen planningen aanzienlijk verbeterd, u kunt nu elk gewenst formaat logobestand uploaden, we hebben de beveiliging verhoogd, we hebben de servers geüpgraded, enz... enz... enz....

Het bleek veel werk te zijn en, zoals gebruikelijk in de IT, duurde het veel langer dan we hadden verwacht. Maar we komen er wel en kunnen niet wachten om weer aan grotere dingen te werken. Het zal waarschijnlijk nog vijf weken duren voordat we klaar zijn, maar we nemen nu al de grote taak op ons om de website zelf opnieuw te ontwerpen. We willen de marketingboodschap eenvoudiger en schoner maken. Net als ons product!


Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!