Sponsoring Nos Ta Konekta

Wij zijn super trots om een van de hoofdsponsors te zijn van het project 'Nos Ta Konekta' 2018/2019. 60 kinderen in een van de achterstandswijken op Curaçao krijgen een laptop en elk 20 computerlessen van 3 uur. De wijk zelf krijgt een jaar lang 4 gratis wifi-toegangspunten en ook de ouders krijgen enige begeleiding.

Waarom hebben we voor dit project gekozen? Omdat het ons na aan het hart ligt.

Wij van Tom's Planner hebben allemaal kunnen doen wat we nu doen omdat we op jonge leeftijd in aanraking zijn gekomen met computers en internet. Veel minder bevoorrechte kinderen krijgen die kans niet. En wij vinden dat echt jammer. Vooral in deze tijd. Op het internet maakt het veel minder uit waar je vandaan komt en wat je achtergrond is; iedereen heeft een kans om iets van zichzelf te maken. Maar je hebt wel een laptop, een internetverbinding en een beetje begeleiding nodig om te beginnen. Dat is wat Nos Ta Konekta gaat doen voor deze 60 kinderen in deze buurt.

We voelen ons supergelukkig dat we het project kunnen steunen, het is een goede manier om het succes van Tom's Planner te delen en het door te geven aan de volgende generatie. We wensen alle kinderen in Ser'i Domi een geweldig volgend jaar en we willen ook de drijvende krachten achter dit project bedanken die zo hard werken om van dit project weer een groot succes te maken.Wilt u het project ook sponsoren? Geweldig! Ze zijn nog steeds op zoek naar bijdragen. Als u contact met ons opneemt brengen wij u graag in contact met de mensen erachter.


Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!