Changes & Alterations: het delen en samenvoegen van activiteiten.

Na het ontvangen van feedback van onze gebruikers hebben we besloten om enkele wijzigingen en kleine toevoegingen te doen aan onze online planning tool. Waaronder wijzigingen in de samenwerking en het delen van uw projectplanningen, het samenvoegen van periodes en extra opties bij het importeren/exporteren van uw planningen.

Vanaf nu, wanneer u de eigenaar bent van een planning en u wilt online delen/samenwerken met uw planning hebben we de knop delen/samenwerken op onze hoofdknoppenbalk veranderd. De knop brengt u niet meer naar de "Mijn Planning's" sectie, maar opent een nieuw venster met alle instellingen voor delen en samenwerken.Bovendien, als u niet de eigenaar bent van een planning, zal de knop delen/samenwerken niet meer verschijnen in de bovenste knoppenbalk. Dit hebben we gedaan om verwarring te voorkomen wanneer u werkt aan een bestand dat met u is gedeeld.

We hebben een knop exporteren naar afbeelding toegevoegd aan het import/export menu. Hoewel u een afbeeldingsversie van uw bestand kon krijgen via onze afdrukfunctie, maakt dit het een stuk toegankelijker en duidelijker dat de functie er is, zodat mensen veel gemakkelijker afbeeldingen van hun schema's aan e-mails/correspondentie kunnen toevoegen.

Ook is er een kleine verandering in het samenvoegen van periodes. Aangezien Tom's Planner door meer gebruikers wordt gebruikt voor een grote verscheidenheid aan taken, hebben we besloten dat het logischer is dat periodes niet langer samenvoegen wanneer twee kleuren naast elkaar worden geplaatst. Wanneer u nu twee perioden van dezelfde kleur samenvoegt, kunt u ze weer uit elkaar trekken, waardoor het toewijzen van taken zoals het toewijzen van middelen eenvoudiger wordt.Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!