Nieuwe look & feel

We hebben de look & feel van de tool bijgewerkt. Het oorspronkelijke ontwerp van de tool dateerde van 2007. Dat lijkt misschien maar zes jaar, maar in 'internettijd' is dat zes decennia geleden. Hoewel het oorspronkelijke ontwerp ons goed van pas kwam, vonden we het tijd voor een update.

We hebben geprobeerd zo weinig mogelijk veranderingen aan te brengen om de ervaring voor onze bestaande gebruikers zo veel mogelijk hetzelfde te houden, maar we wilden er ook voor zorgen dat het meer in lijn is met de huidige trends in het visuele ontwerp van websites en webapplicaties.

De grootste verandering is dat we alles wat breder en groter hebben gemaakt (inclusief de lettergrootte). Er is meer witruimte in de tool. In het oorspronkelijke ontwerp probeerden we zoveel mogelijk informatie op het scherm te zetten, wat resulteerde in een vrij informatie-intensief ontwerp. In de afgelopen zes jaar is het gemiddelde computerscherm aanzienlijk groter geworden en wij vonden dat het nu tijd was om daarvan te profiteren. Daarom zijn paddings, marges, lettertypes en witruimtes allemaal een beetje groter en breder geworden, waardoor de tool gemakkelijker voor de ogen is.

We hebben ook de belangrijkste kenmerken van de huidige 'flat design'-trend geïmplementeerd. Dat betekent vooral dat we veel visuele details hebben weggelaten en het een schoner en actueler uiterlijk hebben gegeven.

We hopen dat u het nieuwe ontwerp net zo mooi vindt als wij. Terwijl we eraan werkten, keken we af en toe terug naar het oorspronkelijke ontwerp, dat al snel verouderd begon aan te voelen. We zijn ook blij dat we u een grotere lettergrootte kunnen aanbieden, zoals gevraagd.

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!