Onze nieuwe website en logo!

Toen ik (Tom) in 2007 begon te werken aan Tom's Planner, kwamen en gingen internetbedrijven in een cyclus van 5 tot 7 jaar. Herinner je Friendster, Myspace, Yahoo? Het leek erop dat je op het internet een kans van maximaal zeven jaar had. Dus dat dacht ik ook te hebben. Zeven jaar.

Maar het is 2019, en hier zijn we nog steeds, 12 jaar later, en we doen het beter dan ooit! Een beetje zoals Google. Ik weet het, niet precies hetzelfde verhaal, maar ik zeg het maar even ;-)

Het is wel logisch. planningmen bestaan al meer dan een eeuw en de meeste andere websites die rond dezelfde tijd zijn begonnen en die een echt probleem op een gebruiksvriendelijke manier oplosten, bestaan ook nog steeds en doen het erg goed.

We kijken dus veel verder vooruit dan we in het begin deden, en we zitten er voor de lange termijn in! Dat betekent onder meer dat we ons om de vijf jaar moeten blijven aanpassen aan de trends van de tijd.

En dat hebben we zojuist gedaan. Vandaag brengen we u een nieuwe website en een nieuw logo met een nieuwe, frisse en meer actuele look.

Ik hoop dat u het net zo leuk vindt als ik. Naast wijzigingen in de algemene look en feel, hebben we ook gewerkt aan de kernboodschap op de website. Na meer dan 10 jaar weten we precies waar we staan, vandaar ons nieuwe motto: 'plannings for the rest of us'.

Ik denk dat het precies dekt wat we doen en wat we te bieden hebben. Als u een missie naar Mars plant, zult u een van die dure, te complexe projectmanagementprogramma's zoals MS Project nodig hebben, maar voor de rest van ons voldoet Tom's Planner prima. Eigenlijk veel beter! Het zal u veel sneller op weg helpen, u veel tijd en frustratie besparen, u zult anderen veel gemakkelijker bij het planningsproces kunnen betrekken, en het is veel flexibeler, zodat u het kunt aanpassen aan u en uw projecten in plaats van andersom.

We hebben de toon ook vriendelijker, persoonlijker en toegankelijker gemaakt om aan te sluiten bij waar we voor staan. Daarom hebben we gekozen voor de doodle-illustratiestijl en de nuchtere ontwerpstijl voor de pagina's. Er zijn twee persoonlijke notities van mij aan de website toegevoegd, en we hebben veel citaten van Tom's Planner-gebruikers zelf opgenomen.

Dit is allemaal veel werk geweest! Ik ben superblij met het resultaat, en ik ben enorm trots op het team dat het werk heeft gedaan. Zes mensen in vier verschillende landen in evenveel tijdzones hebben hier de afgelopen vijf maanden aan gewerkt. Een shout out naar Josh Garofalo voor de copy, Iurii Ieltsov voor de vormgeving, Alexander Chumak voor de ontwikkeling, Sander van Beusekom voor de illustraties, en David de Bruijne voor de video's.

Jullie hebben allemaal geweldig werk geleverd! Vervolgens wordt Tom's Planner zelf opnieuw ontworpen. Alles blijft hetzelfde, het krijgt alleen een nieuw, frisser en actueler uiterlijk met een eenvoudige, robuuste en tijdloze kwaliteit. 

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!