Nieuw: stijl van de teksten in uw planning

Vanaf vandaag kunt u de opmaak van de tekstvelden in het linkerdeel van de planning wijzigen. Je kunt de teksten vet of cursief maken. Je kunt teksten doorhalen en je kunt de kleur van de tekst zelf of van de achtergrond van de tekst veranderen. En, zoals altijd in Tom's Planner, kunt u het rechtsklik-menu gebruiken om de functies te openen:

U vraagt zich misschien af waarom we deze nieuwe opties aan Tom's Planner hebben toegevoegd?

We hebben altijd iets willen maken dat zo gemakkelijk te gebruiken was dat het leek alsof u in een paar minuten eenvoudig en snel een planning kon 'opstellen'. Wij denken dat het belangrijkste woord in die verklaring het woord 'tekenen' is. Dus, bij het maken van keuzes over wat we wel en niet in onze software opnemen, proberen we het te zien als een tekenprogramma in plaats van de gigantische monolithische stapels functies die onze concurrenten vaak hebben weten te bouwen (ja, ik kijk naar u, MS-project :-).

Dus in lijn met het concept van een 'tekenprogramma' voor planningen leek het ons zinvol om wat meer mogelijkheden toe te voegen om uw planning verder te stylen, in dit geval wilden we u in staat stellen om de tekstvelden te stylen.

U kunt deze nieuwe opties gebruiken om onder andere activiteiten te markeren, te benadrukken of te benadrukken. Misschien betekent de kleur groen dat deze activiteiten klaar zijn, een activiteit waarvan de tekst is doorgehaald kan betekenen dat hij niet meer nodig is of een rij met vetgedrukte teksten betekent dat hij belangrijker is dan andere. U bepaalt het allemaal zelf.

Het maakt Tom's Planner flexibeler en veelzijdiger. We hebben het ook mogelijk gemaakt om te filteren op de kleuren die u gebruikt. Dus als u een rode achtergrondkleur gebruikt om activiteiten te markeren die kritisch zijn, kunt u gemakkelijk filteren op de rode kleur en een lijst krijgen van alle kritieke activiteiten in een eenvoudige lijst.

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!