Nieuwe functies: Haal meer uit uw tijdlijn

De afgelopen maanden hebben we de instellingen van de tijdlijn bijgesteld en enkele wijzigingen aangebracht.

Het belangrijkste aspect van een goede projectplanningstool is de flexibiliteit van de tijdlijn. We krijgen veel verzoeken die gaan over het personaliseren van het rooster in Tom's Planner. Hoewel we al deze wensen graag zouden willen vervullen, moeten we blijven denken aan onze gebruikersgroep als geheel. We kunnen geen Amerikaanse vakantiedagen toevoegen als die anders zijn dan in Europa of het Midden-Oosten. Hetzelfde geldt voor weekenddagen, veel gebruikers willen deze grijs geschaald hebben, maar deze zijn niet overal ter wereld hetzelfde. Mensen van het Joodse geloof hebben hun weekenddagen op vrijdag en zaterdag, hetzelfde geldt voor de meeste landen in het Midden-Oosten. In India hebben de meeste particuliere ondernemingen een werkweek van 5 1/2 dag in plaats van 5 dagen.

U kunt begrijpen dat we bij Tom's Planner al deze verschillen in de gaten moeten houden en gebruikers uit verschillende culturen en alle lagen van de bevolking tegemoet moeten komen.

Dus wat hebben we veranderd?

1. We hebben het mogelijk gemaakt om dagen te vergrijzen. Niet alleen zaterdag en zondag, maar elke dag van de week. Je hebt ook nog steeds de optie om specifieke dagen van de week te verbergen (bijvoorbeeld de dagen dat je niet werkt of gesloten bent voor zaken).

2. U kunt kiezen welke klok u verkiest, de 12-uursklok of de 24-uursklok (militaire tijd). Natuurlijk verschijnt deze functie alleen als u een tijdlijn per uur of per minuut hebt gekozen.


Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!