Gemakkelijk zien welke taken zijn gepland voor een specifieke datum

Door een suggestie van een van onze gebruikers hebben we een nieuwe functie waarmee u snel en gemakkelijk kunt zien wat er voor een bepaalde datum gepland staat door met uw muis over de tijdlijn te bewegen.

Wanneer u met uw muis over de tijdlijn beweegt, wordt de dag waarop u beweegt verticaal gemarkeerd in de planning. Hierdoor kunnen gebruikers snel en gemakkelijk zien welke taken voor die specifieke datum zijn gepland, waardoor het gemakkelijk is om te controleren op overlappingen of conflicten.



Dit is vooral handig voor projectmanagers en teamleiders die meerdere projecten en taken tegelijk moeten volgen en mogelijke problemen of conflicten moeten identificeren voordat ze een probleem worden, zodat het project op schema blijft.

De mogelijkheid om snel en gemakkelijk te zien welke taken zijn gepland voor een specifieke datum is een kleine verbetering, maar het maakte Tom's Planner weer net iets gemakkelijker te gebruiken zonder de gebruikersinterface te compliceren. En zoals we allemaal weten, kunnen die kleine verbeteringen een groot verschil maken..

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!