Geen pop-ups meer en gemakkelijkere bookmarking!

Tot vandaag, wanneer u op de inlogknop op de startpagina klikte, werd de tool geopend in een apart pop-up venster. Dat hebben we veranderd. Van nu af aan, als je op de inlogknop klikt, wordt een nieuwe pagina geladen met de tool. Dit is veel meer zoals u zou verwachten dat het zou werken en stelt u in staat veel gemakkelijker een bladwijzer voor uw planningmen te maken.

De reden dat de tool vroeger in een pop-up venster werd geopend, dateert van 2007 toen we begonnen te werken aan Tom's Planner. Toen konden we niet voorkomen dat gebruikers hun laatste werk verloren als ze op de terugknop van de browser klikten. Ze werden dan gewoon doorgestuurd naar de vorige pagina en verloren hun laatste werk.

Pop-ups hebben geen terug-knop. Dus laadden we de tool in een pop-up venster. Probleem opgelost.

Nu, in 2016, staan moderne browsers ons toe u, de gebruiker, te vragen of u zeker weet dat u de tool wilt verlaten wanneer u niet-opgeslagen wijzigingen hebt en bijvoorbeeld op de terugknop of een bladwijzer klikt. Er zijn dus geen popup vensters meer nodig.

Het mooie voordeel is dat u voortaan veel gemakkelijker een bladwijzer voor uw planningen kunt maken. Elke kaart heeft een uniek adres. Dus om een bladwijzer te maken open je de kaart in de tool en bookmark je het adres in de adresbalk.



Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!