Gratis 14 dagen op proef

Vandaag introduceren we een gratis proefperiode van 14 dagen voor iedereen die zich aanmeldt voor onze service. Na inschrijving kunt u de volledige versie van Tom's Planner 14 dagen lang gebruiken. Gratis, zonder verplichtingen. Dit stelt u in staat om onze software uitgebreid te proberen voordat u besluit om al dan niet een betaald abonnement aan te schaffen. Alle functies zijn inbegrepen in de proefperiode.

De persoonlijke, gratis account die we voorheen hadden, zal niet meer beschikbaar zijn, maar als je wordt uitgenodigd om samen met iemand anders aan een planning te werken, kun je je aanmelden voor een gratis gastaccount. Dus als je met anderen wilt samenwerken aan een planning is dat nog steeds 100% gratis. Zoals voorheen.

Als u een gratis Persoonlijk account heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bestaande gratis accounts blijven actief en geldig tot in het oneindige.

Het idee achter deze overstap is dat we een betere ervaring willen bieden bij het inschrijven. Tot nu toe kon u alleen een beperkte versie van Tom's Planner testen. Met de gratis proefperiode kunt u de volledige versie testen met alle functies geactiveerd.

We laten dit aanbod minstens twee maanden lopen en volgen de gebruikerservaring op de voet. Na twee maanden zullen we de zaken evalueren en beslissen of we teruggaan naar de oude situatie of vasthouden aan deze nieuwe aanpak.

Voor alle duidelijkheid, iedereen zal altijd de account houden waarvoor hij zich heeft aangemeld of waarnaar hij een upgrade heeft uitgevoerd. We zullen nooit wegnemen of degraderen wat je al hebt. En als je anderen wilt uitnodigen om mee te werken aan een planning, kunnen ze zich altijd aanmelden voor een gratis account om je uitnodiging te accepteren. Dit blijft hoe dan ook hetzelfde omdat we dit een belangrijk onderdeel van onze service vinden.

We hopen dat dit een belangrijke verbetering is. Andere online producten gebruiken dezelfde aanpak, dus we zijn benieuwd naar het vervolg.

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!