Beter zoeken en filteren

In Tom's Planner kunt u filters toepassen op uw planningmen, zodat u bijvoorbeeld alleen activiteiten ziet in een bepaalde periode, met een bepaalde kleur of met een specifieke naam. Dit is superhandig als u bijvoorbeeld wilt controleren welke taken aan Piet zijn toegewezen of als u alle taken wilt zien die voor vandaag zijn gepland.

Tot nu toe waren de opties om te zoeken of te filteren op een tekst of specifieke woorden een beetje beperkt. Tom's planner zocht alleen naar de exacte tekst die u invoerde in het tekstvak van het filterpaneel.

Dit is aanzienlijk verbeterd. Vanaf vandaag zoekt de tool naar de afzonderlijke woorden die u in het filtervak hebt ingevoerd in plaats van naar de hele tekst als geheel. En u kunt Tom's Planner nu ook vertellen of u alleen de taken wilt zien die alle woorden hebben of dat u alle taken wilt zien die ten minste één van de woorden hebben die u in het tekstvak hebt ingevoerd.Wilt u meer tips en trucs over filteren bekijk dan een van onze oudere blog posts over dit onderwerp: https://www.tomsplanner.com/blog/filter-your-chart-new-tipsadditions

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!