Filter op groepskopkleuren, drag & drop panelen, naadloze updates en meer.

We voegen voortdurend kleine verbeteringen toe aan de tool. We vinden deze verbeteringen afzonderlijk niet belangrijk genoeg om er een blogartikel aan te wijden, maar al deze kleine dingen tellen wel op. Daarom hebben we besloten een kort overzicht te geven van waar we de afgelopen weken aan hebben gewerkt:


1. Je kunt nu filteren op de kleur van de koppen van de groepen in je planning.

Je kunt dus kiezen om alleen de groepen met een oranje kop te zien. Of die met een groene kop en een rode kop. Dit maakt de tool net iets flexibeler. Zoals voorheen kunt u uw eigen kleurenschema aan uw planning toewijzen en elke kleur iets anders laten betekenen. Dat kan de projectstatus zijn, een regio, verschillende organisatorische afdelingen, of wat u maar kunt bedenken. En door te filteren op groepskleur kunt u een weergave maken voor elke status, regio of afdeling.

2. U kunt nu enkele van de grotere panelen in de tool verslepen.

Pak ze gewoon bij hun titel bovenaan het paneel. Het is een kleine verbetering en voegt niet veel waarde toe aan de functionaliteit van Tom's Planner als planningstool, maar we vonden dat het gewoon prettiger 'voelt' als je ze kunt verplaatsen. En dat is ook belangrijk.


3. Wanneer iemand anders een wijziging aanbrengt in een planning die u bekijkt, meldt de tool dat er een recentere versie van die planning beschikbaar is.

Dan, 10 seconden later, zal de planning zichzelf automatisch bijwerken. We geven u deze kleine waarschuwing omdat de update uw werkproces slechts kort onderbreekt, en we willen niet dat het een verrassing is. Als je echter een planning open hebt staan op bijvoorbeeld een groot scherm tegen de muur in je kantoor, kunnen deze meldingen een beetje afleiden, en is het goed als de planning zichzelf direct bijwerkt zonder meldingen te tonen. Welnu, vanaf nu werkt het zo. Wanneer de tool registreert dat niemand gedurende minstens 10 seconden met de planning heeft gewerkt, gaat hij ervan uit dat het in orde is om de planning onmiddellijk bij te werken zonder meldingen. Als je actief met de planning bezig bent (zoals scrollen, in- en uitzoomen, of filters toepassen), krijg je eerst een melding.

4. Meer dan 700 duizend mensen hebben zich de afgelopen tien jaar aangemeld voor Tom's Planner.

Door de gratis proefperiode melden veel mensen zich aan om het gewoon te proberen. En Tom's Planner is niet voor iedereen geschikt, dus normaal gesproken wordt een behoorlijk percentage van de accounts op een gegeven moment verlaten. Dit resulteert erin dat meer dan de helft van deze accounts in de afgelopen 2 jaar niet zijn gebruikt. Dus na tien jaar leek het ons een goed idee om een grote schoonmaak te houden. Wat we vorige maand hebben gedaan. Dat maakt de database een stuk kleiner en sneller, trouwens. Wat resulteert in kortere laadtijden van de tool. Het is een kleine verbetering, maar deze dingen tellen op. We doen dit soort dingen regelmatig (kleine snelheidswinst) om ervoor te zorgen dat Tom's Planner zo snel en vlot mogelijk blijft in plaats van traag en opgeblazen te worden, zoals we bij enkele van onze concurrenten zien gebeuren.


Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!