Projecten plannen met AI. Welkom bij de toekomst van projectplanning.

Heb je je al afgevraagd hoe kunstmatige intelligentie de komende jaren het meest van toegevoegde waarde gaat zijn voor projectmanagers? Wij denken het antwoord voor je te hebben gevonden op die vraag.


Tom's Planner is er trots op om voorop te lopen in deze spannende tijden waarin AI echt door lijkt te breken als een bruikbare techniek om software op te bouwen. En dat doen we door de eerste te zijn die ChatGPT van OpenAI direct integreren in een project planningsapplicatie .


Wij geloven dat deze innovatie een nieuwe standaard zal zetten voor projectmanagement tools en een blik biedt op de toekomst van projectmanagement.



Aan de hand van een paar zinnen, creëert de tool binnen een minuut een gedetailleerde project planning voor je. Klaar voor gebruik.


Vervolgens kun je, met behulp van AI, de planning verder uitbouwen en bijschaven. Zo heb je bij het genereren van een project plan de volgende opties:


 - Je kunt een taal kiezen.

 - Je kan kiezen tussen een compacte of een gedetailleerd projectplan.

 - De gewenste begin- en einddatum en looptijd kunnen gekozen worden.


Nadat het projectplan is gecreëerd, kun je het aanpassen en bijschaven door:


 - De assistent extra activiteiten binnen een fase toe te laten voegen.

 - Variaties te vragen op gegenereerde fasen.

 - Aan te geven dat een activiteit een fase moet worden.

 - Zelf groepen toe te voegen en de AI te vragen deze te vullen met activiteiten.




Toen wij bij Tom's Planner deze nieuwe AI-functie voor het eerst probeerden, gaf het ons een bijna magisch gevoel, alsof vanaf nu bijna alles te plannen is. Of je nu naar Mars wilt vliegen of de lotterij wilt winnen, geen project is te gek! Het enige wat je zelf hoeft te doen, is de uitvoering.


Ook voor meer realistische en praktische doelen, zoals het bouwen van een huis of het schrijven van een onderzoeksjournalistiek stuk, genereert Tom's Planner een goed gedetailleerd projectplan.


Laat je verrassen door de mogelijkheden van deze integratie die veel verder gaat dan het creëren van AI teksten of todo-lijstjes. Je hoeft je niet in te schrijven voor een account, vul op deze pagina een projectbeschrijving in en je krijgt met één klik een compleet projectplan terug. Ervaar de magie van een AI project planning zelf. Wil je meer weten, bekijk deze video over de tool.


Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!