Aangepaste kleuren

We hebben een nieuwe functie voor je. Aangepaste kleuren. Vanaf gisteren kun je elke gewenste kleur kiezen voor de tijdblokken in het rooster en de koppen van de groepen.

Om eerlijk te zijn, waren we een beetje huiverig om deze functie aan de tool toe te voegen. Herinnert u zich myspace en geocities nog? Daar waren we bang voor. Het is echt moeilijk om een mooi en evenwichtig kleurenschema te kiezen. En met een custom color-picker kun je alle kanten op.

Maar het is ook volkomen logisch dat gebruikers hun eigen styling willen toevoegen aan hun planningen, en die in overeenstemming willen brengen met hun stijlgids. Dus omdat zoveel mensen erom vroegen, hebben we besloten het aan de tool toe te voegen. Veel plezier dus! Alleen... wees voorzichtig en gebruik het verantwoord ;-)

Als je inspiratie wilt opdoen voor nieuwe kleurencombinaties, kunnen we je deze website https://www.canva.com/colors/color-palettes/ aanbevelen. Als u wilt weten welke kleuren in uw logo zijn gebruikt, kunt u het hier uploaden: https://www.canva.com/colors/color-palette-generator/.

Sluit u aan bij onze 178,134 klanten en heb uw eerste
project planning vandaag nog live!